Δελτίο Τύπου                                                                                                                          

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου  2009

 

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις Συλλόγων της Περιφέρειας  Αττικής.

 

Το Σάββατο και τη Κυριακή  21 και 22 Φεβρουαρίου 2009 ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις Συλλόγων της Περιφέρειας Αττικής. Πιο συγκεκριμένα παραβρέθηκε : στην Ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Υπαλλήλων του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αθήνας – Πειραιά, στην Λαογραφική βραδιά του Πολιτισμικού Συλλόγου «Αχαρνείς», στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η «Γρίζα», στη κοπή πίτας του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικισμού Ε.Κ στα Άνω Λιόσια, στη κοπή πίτας του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Άνω Λιοσίων η «Τραπεζούντα».  Επίσης παραβρέθηκε και στη κοπή πίτας του Ο.Α Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, της Δημ. Τ. Ο Νέας Δημοκρατίας Ζεφυρίου, στην αναβίωση του Αρβανίτικου Γάμου στο Κάλαμο και στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Συντερίνας στη Κερατέα.

 

Ο κ. Βλάχος κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στα μέλη των  Συλλόγων, τόνισε για άλλη μια φορά τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην ανάδειξη των σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες καθώς επαίνεσε και τη λήψη πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.  Σημείωσε επίσης, το ότι αποτελούν φορείς της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και  διαφυλάττουν  την  Εθνικής μας Ιστορίας.

 

Καταλήγοντας ο κ. Βλάχος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και περισσότερη αισιοδοξία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό