Δελτίο Τύπου                                                                                                                          

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2009

 

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις Συλλόγων της Δυτικής  Αττικής.

 

Το Σάββατο και τη Κυριακή  24 και 25 Ιανουαρίου 2009 ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας των :  Συνδέσμου Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων «ο Αιγέας»,  Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα», Λυκείου Ελληνίδων Μεγάρων,  Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος.  Επίσης παραβρέθηκε στη κοπή πίτας των  

Δημ. Τ. Ο Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων, Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

 

Ο κ. Βλάχος κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στα μέλη των  Συλλόγων, τόνισε τη σπουδαιότητα του ρόλο τους στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και της διαφύλαξης της Εθνικής μας Ιστορίας. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους νέους που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος εκφράζοντας  την αισιοδοξία του για τα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας.

 

Επίσης στο χαιρετισμό που απηύθυνε στα μέλη και τους φίλους των  Τ. Ο Νέας Δημοκρατίας, ανέλυσε τα οικονομικά μέτρα που υλοποιεί η Κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά : «Είμαστε όλοι απλοί στρατιώτες. Με πολλή δουλεία μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και θα το πετύχουμε. Ανήκουμε σε μια παράταξη γιατί πιστεύουμε σε αρχές και αξίες, καθώς μπήκαμε στην πολιτική για να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας. Γι’ αυτό και δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

 

Καταλήγοντας ο κ. Βλάχος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και περισσότερη αισιοδοξία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό