ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΒΛΑΧΟΣ - Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

 

 

 

 

 

 

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιος Βλάχος, επισκέφθηκε σήμερα, μαζί με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας και παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Νικόλαου Μελετίου αλλά και στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, το χώρο του φλεγόμενου εργοστασίου στον Ασπρόπυργο, ώστε να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Παράλληλα ο Βουλευτής κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας να ενημερωθεί για τα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν για την υγεία των πολιτών, αλλά και τον καταλογισμό των ευθυνών για τις τεράστιες παραλήψεις που παρατηρήθηκαν στην κατάσβεση της φωτιάς του εργοστάσιου στον Ασπρόπυργο.

Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι για έκτη συνεχή ημέρα, συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά στο εργοστάσιο στην περιοχή του Ασπροπύργου, με τις συνέπειες να είναι τεράστιες, τόσο για την υγεία των πολιτών του Λεκανοπεδίου Αττικής όσο και για το περιβάλλον, ενώ γίνεται λόγος, για σημαντική ολιγωρία και παραλήψεις στην κατάσβεση της φωτιάς.

 

*Επισυνάπτεται η Επίκαιρη Ερώτηση