Αθήνα, 20 Μαρτίου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Αποσπάσεις αστυνομικών από τα τμήματα της Νοτιοανατολικής Αττικής για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (ΜΑΤ)»»

Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Γεωργίου Βλάχου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

 

Την κατάργηση της απόφασης μετακίνησης Αστυνομικών από τα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας της Ανατολικής Αττικής στα ΜΑΤ ανακοίνωσε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα. Όλγα Γεροβασίλη, απατώντας σε σχετική ερώτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιου Βλάχου.

Συγκεκριμένα η κα. Γεροβασίλη δήλωσε ότι: «Η ανταπόκριση ήταν μικρή, δηλαδή για όλη αυτήν την ιστορία για την οποία έγινε και η φασαρία τελικά δώδεκα αστυνομικοί ζήτησαν να μετακινηθούν εθελοντικά και αποσπάστηκαν στις αντίστοιχες διευθύνσεις» ενώ στην ερώτηση του κ. Βλάχου για το εάν έχει σταματήσει η συγκεκριμένη διαδικασία, η κα. Γεροβασίλη διευκρίνισε στη δευτερολογία της ότι: «Στο κομμάτι της ερώτησής σας –για να το κλείσουμε- μετακινήθηκαν δώδεκα εθελοντικά. Σταμάτησε η διαδικασία, δεν υπάρχει πια τέτοια διαδικασία σε εξέλιξη. Έχει σταματήσει ήδη. Επομένως, δεν μπαίνει ζήτημα υποστελέχωσης».

 

 

Ολόκληρη τη συζήτηση της Επίκαιρης ερώτησης καθώς και τα πρακτικά μπορείτε να τα δείτε εδώ.