ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΒΛΑΧΟΣ - Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

 Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

 

 

Συνέντευξη Γ. Βλάχου στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88.6

 

 

Ο κ. Βλάχος μίλησε στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας» των Βασιλή Σκουρή και Αγγελικής Σπανού στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88.6

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη τόνισε ότι «Δεν υπάρχει κανενός είδους κάλυψη από μένα στο ζήτημα. Η πράξη για την οποία καταδικάστηκε είναι ειδεχθής και καταδικαστέα και πως ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, οφείλει να δώσει εξηγήσεις απέναντι στην κοινωνία και στη δικαιοσύνη».

Αναφορικά με το ζήτημα της συνεννόησης στο οποίο αναφέρθηκε από τους Δελφούς ο κ. Μεϊμαράκης, ο κ. Βλάχος τόνισε ότι η επόμενη ημέρα θέλει συνεννοήσεις και πως όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για συνεργασίες κάτι παρόμοιο θα έχει στο μυαλό του.

Τέλος αναφορικά με την επίσκεψη Μοσκοβισί και στο θέμα που έθεσε για υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, ο κ. Βλάχος σημείωσε ότι η σημερινή Κυβέρνηση δεν μπορεί να προχωρήσει τις συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις, καθώς δεν αποτελούν προτεραιότητά της. Καλείται να εφαρμόσει μια πολιτική αναπτυξιακή που δεν την πιστεύει και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική.