Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Αρχική Σελίδα

 

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ε Π Ι Κ Α I Ρ Ε Σ   Ε Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Σ

2019

         Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης στην ολομέλεια της Βουλής του Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεωργίου Βλάχου προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα: Αποσπάσεις αστυνομικών από τα τμήματα της Νοτιοανατολικής Αττικής για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (ΜΑΤ) (18/3/2019)

2018

         Συζήτηση Επίκαιρης ερώτησης στην ολομέλεια του Ελληνικού κοινοβουλίου του Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργίου Βλάχου προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη με θέμα: Αντιμετώπιση των προβλημάτων από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018. (18-10-2018)

         Συζήτηση επίκαιρης επερώτησης τριάντα Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με θέμα: Η Κυβέρνηση επιχειρεί την πλήρη κομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης (28/9/2018).

         Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Βλάχου προς τoν Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με θέμα: Ειδική ρύθμιση για τους μαθητές των πληγεισών περιοχών από την πυρκαγιά της 23 Ιουλίου 2018. (27/9/2018).

         Πρωτολογία και δευτερολογία του Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργίου Βλάχου, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης που κατέθεσαν είκοσι έξι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης με θέμα: Πλήρης αποτυχία του εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ωφελήθηκαν μόνο είκοσι τρεις επιχειρήσεις. (25/6/2018).

         Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Βλάχου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο με θέμα "Αναστολή πρωτοκόλλων επιβολής ειδικής αποζημίωσης έως την κύρωση των δασικών χαρτών" (23/3/2018).

         Επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργίου Βλάχου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη, με θέμα "Δικαίωμα υπαγωγής των αυθαίρετων κτισμάτων σε εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησίες" (16/3/2018).

         Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Βλάχου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με θέμα: Απόδοση παραλιακού μετώπου Ελευσίνας στους πολίτες της πόλης (2/2/2018)

 

2017

         "Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι βιώνουν καθημερινά τα κενά και τα βάρη του νέου ασφαλιστικού". Ομιλία Γ. Βλάχου κατά τη συζήτηση επίκαιρης επερώτησης για το ασφαλιστικό και ιδιαίτερα για τις επιπτώσεις του στον αγροτικό κόσμο. (10/3/2017)

         "Αναστάτωση με τις πιστώσεις του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το πετρέλαιο για αγροτική χρήση"  Συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή Γεωργίου Βλάχου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

         Xρηματοδότηση των δράσεων των ΜΚΟ, στη διαδικασία υποδοχής και περίθαλψης προσφύγων και υπηκόων τρίτων χωρών εισερχομένων στην Ελλάδα Συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή Γεωργίου Βλάχου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

         Αναθεώρηση των φορολογικών διατάξεων που αφορούν σε φορολογική αντιμετώπιση ακινήτων εντός περιοχών που έχουν ενταχθεί σε Σχέδιο Πόλης αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η Πράξη Εφαρμογής Συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή Γεωργίου Βλάχου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

 

2016

         Επικείμενη Κατάργηση Αστυνομικών Τμημάτων στην Περιφέρεια Αττικής συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή Γεωργίου Βλάχου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

         Επίκαιρη Ερώτηση Γεωργίου Βλάχου, για την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας προκειμένου οι αγρότες-παραγωγοί, προμηθευτές της εταιρείας Μαρινόπουλος, να μην συμπεριλάβουν στις φορολογικές τους δηλώσεις και να μην φορολογηθούν για τα μη εξοφληθέντα τιμολόγια που έχουν εκδώσει προς τη συγκεκριμένη εταιρεία. (29/07/2016)

         Επίκαιρη Ερώτηση για σκανδαλώδη τροποποίηση της νομοθεσίας πόθεν έσχες από την κυβέρνηση δίνει δικαίωμα κατοχής εξωχώριων εταιριών (offshore) σε πολιτικά πρόσωπα  (30/5/2016)

         Ζητήματα λειτουργίας της φορολογικής διοίκησης και αποτελεσματικότητας των φορολογικών ελέγχων και μηχανισμών για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής

         Eθνική αναγκαιότητα η δημιουργία ενός Νέου Στρατηγικού Παραγωγικού Μοντέλου

2015

         Επίκαιρη Ερώτηση Γ. Βλάχου στην ολομέλεια της Βουλής με θέμα: Καθιέρωση συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού τιμής οικοπέδων στην 4η Πολεοδομική Ενότητα Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα. (14/12/2015)

         Επίκαιρη ερώτηση Γ. Βλάχου στη Βουλή για τις μεγάλες παραλήψεις που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο ανακυκλώσιμων υλικών στο Δήμο Ασπροπύργου

2011

         Επίκαιρη Ερώτηση για Υλοποίηση προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας από τη ΜΚΟ με την επωνυμία Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα (09/12/2011). (video1)(video2)

         Eπιχορήγηση των Καταναλωτικών Οργανώσεων από το ΕΣΠΑ (15-07-2011) (video1

) (video2

).

         Ίδρυση νέου δασαρχείου Υμηττού (3/2/11). (video).

2010

         Συμβασιούχοι Εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (26/10/10).

         Επιπλέον επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού από την μετονομασία των Υπουργείων (4/10/10).

         Μεταφορά Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή (20/9/2010).

         Κατάργηση της Αγορανομικής Διάταξης με αριθμό 6/2010 (9/9/2010).

2008

         Απάντηση ΥΦΑΝ Γιώργου Βλάχου σε επίκαιρη ερώτηση του ΛΑ.Ο.Σ για κατάργηση διατίμησης προϊόντων σε κυλικεία κ.λ.π(11/2/2008)

         Απάντηση ΥΦΑΝ Γιώργου Βλάχου σε επίκαιρη ερώτηση του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια(5/2/2008)

         Απάντηση ΥΦΑΝ Γιώργου Βλάχου σε επίκαιρη ερώτηση του ΛΑ.Ο.Σ για τον Συνήγορο του Καταναλωτή(4/2/2008)

         Απάντηση ΥΦΑΝ Γιώργου Βλάχου σε επίκαιρη ερώτηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την ακρίβεια στην Αγορά(24/1/2008)

         Απάντηση ΥΦΑΝ Γιώργου Βλάχου σε επίκαιρη ερώτηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την ακρίβεια στην Αγορά(17/1/2008)

2007

         Απάντηση ΥΦΑΝ Γιώργου Βλάχου σε επίκαιρη ερώτηση του KKE για την λειτουργία του ΕΦΕΤ(10/12/2007)